Financieel gezond – Graydon

GGH Glas BV 
Graydon heeft bevestigd dat GGH Glas een financieel gezonde onderneming is. Een waardering van 8 van 8 geeft aan dat wij altijd netjes betalen en een betrouwbaar bedrijf zijn. Dat wisten we natuurlijk zelf al wel maar fijn als dit door Graydon bevestigd wordt. 🙂

Graydon beloont financieel gezonde bedrijven met het Financieel Gezond Certificaat. Slechts 3% van de Nederlandse bedrijven komt hiervoor in aanmerking. Met dit certificaat laten bedrijven zien dat ze tot de top van financieel gezonde bedrijven behoren. Dat is verantwoord en prettig zaken doen.

Er zijn een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, om in aanmerking te komen voor de prijs. Een bedrijf moet bijvoorbeeld een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.

Graydon biedt zakelijke en financiële informatie die van cruciaal belang is voor elke organisatie die beter zaken wil doen.Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”